Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Πρός Terminal 119:Σκύλοι φυλατε τα αφεντικά σας


Η άθλια οργάνωση που αυτοαποκαλείται terminal 119 και που καμία σχέση δεν έχει με την επαναστατική αντικαπιταλιστική αριστερά ή τον αναρχικό χώρο ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.Δεν θα μιλήσουμε για το από που έλκει το όνομά της αλλά θα αναφερθούμε στη τελευταία αθλιότητά της.

Με ανακοίνωσή της λοιπόν ανακαλύπτει(και όπου δεν ανακαλύπτει φροντίζει να τον εφευρει) τον αντισημιτισμό σε κάθε κριτικη του κράτους του ισραήλ ενώ φτάνει δίχως αιδώ στο συμπέρασμα (που το χρησιμοποιεί και σαν τίτλο της βρωμικης προκύρηξης της) πως ο αντισιωνισμός ισούται με τον αντισημιτισμό!!
Αυτή την ανακοίνωση λοιπόν που άνετα θα μπορούσε να είχε βγεί απο το στρατηγείο προπαγάνδας των Σιωνιστών θέλουν να μας παρουσιάσουν οι αστέρες της terminal σαν την νέα επαναστατική προσέγγιση και πάντα political correct αλά αμερικάνικα... που θα ώφειλε να έχει η επαναστατική αριστερά και ο αναρχικός χώρος.

Έχοντας εργολαβικά αναλάβει τον ρόλο του υπερασπιστή του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ οι terminal υβρίζουν και φτήνουν στους τάφους των παιδιών της Παλαιστίνης.


Από πλευράς μας μόνον αυτό:
το υπέροχο σύνθημα της άκρας αριστεράς αλλά και των συντρόφων του αναρχικού χωρου (για τους μπάτσους) "σκυλια φυλάτε τα αφεντικά σας" ωφείλει να έχει και έναν άλλο, δευτερον αποδέκτη: τους terminal.

ΣΚΥΛΟΙ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.



ολόκληρη την ανακοίνωση της terminal μπορείτε να τη βρείτε εδώ:
http://www.terminal119.gr/show.php?id=454

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προκειται για υποκειμενα τα οποια ειναι απομωνομενα απο τους αναρχικους

Ανώνυμος είπε...

οι άνθρωποι ειναι φαιδροί αν δεν ειναι πληρωμένοι

Ανώνυμος είπε...

θα πρεπει να σε προβληματισει το γεγονος οτι τις αποψεις σου τις συμμεριζεται ο μαυρος κρινος(http://mavroskrinos.blogspot.com/). η προσπαθεια να διαιρεθουν οι αναρχικοι και οι επαναστατες σε καλους και κακους, με τα δικα τους κριτηρια, ειναι βασικος στοχος της κυριαρχιας.Ο σκοπος απλός: η αποπολιτικοποιηση μας και η στροφη προς το lifestyle, το mainstream , το κενο.

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ηταν εαν θεωρεις οτι εισαι αριστερος ή αναρχικος και οχι φασιστας να γραψεις ενα σχολιο εναντια στους νεοναζι του μαυρου κρινου.Απο την αλλη ειναι τοσο μαλακες που για να αποδειξουν την ναζιστικη προπαγανδα μπορει να βαφτισουν αναρχικο οτιδηποτε...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε, εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με προφανείς πράκτορες κι εσείς ασχολείστε με το μαγαζάκι του αποτυχημένου του Καλέντζη??
Μα σας εκφράζουν οι απόψεις του 119??
Ούτε πληρωμένοι από το Ισραήλ να ήτανε??
Αν δεν το καταλάβατε σας λένε πως εμείς που καταδικάζουμε την μιλιταριστική βία του ισραηλινού κράτους είμαστε αντισημίτες!!!
Ελεος, δλδ. αν εξοργιζόμαστε από τις σφαγές αμάχων, σημαίνει ότι μισούμε τους εβραίους???

Ανώνυμος είπε...

@2:11 εδω νεος αναγνώστης: παρ ολο που δεν τον γνωρίζω, δεν νομίζω οτι ο Καλέντζης ειναι αποτυχημένος, το αντίθενο μάλιστα, ο άνθρωπος προάγει με ενδιαφέρον και αξιοπρεπή τρόπο μια πρόταση ζωής μακριά (πολύ μακρια) απο την αστική. κατα την άποψή μου εκεί είναι και το μέλλον. φρονώ οτι η έυλογη ανησυχία σου (όπως καθε ζωντανου ανθρωπου) για το καθεστώς θα γίνει πιο γόνιμη αν μελετήσεις με αντικειμενικοτητα ιστορικά γεγονότα (κατα τη γνωμη μου κυριως οικονομικη ιστορια). μεσα απο τη γνωση ενδεχεται να αλλάξεις τρόπο έκφρασης απο το απλοικο και ενθουσιωδες λόγου χάριν "τσακιστε τους νεοναζι" οχι γιατι αλλάζεις αντιληψη η "στρατοπεδο" και προσεταιριζεσαι το καθεστως αλλα ακριβως επειδη η ασχημια του κοσμου προέρχεται απο ένα πολυ πονηρό μηχανισμο, του οποίου η ελληνικη σκεψη (και κατα την άποψή μου και η Χριστιανικη) ΔΕΝ ειναι πλοκάμι... δεν γνωρίζω τον 2:59 αλλα πιθανος εφυσηχασμος δοθεισης δηλώσεώς του ως "φασιστα" η "αριστερου" η "αναρχικου", κατα την άποψή μου δεν ειναι ίδιον επαναστάτου...

με καθε φιλικη διάθεση.

(υγ: δεν ανηκω στο μαυρο κρινο-ευχαριστω.)

Terminal 119 είπε...

ΧΥΝΩΩΩΩΩΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ!!!

Κι εγώ είπε...

Κι εγώ χύνω στα μούτρα του μαλάκα που έγραψε το άρθρο

Κι εγώ είπε...

Κι εγώ χύνω στα μούτρα του μαλάκα που έγραψε το άρθρο