Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Mπάρακ Ομπάμα: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ



Ο ψευδοπροφήτης Μπάρακ Ομπάμα έχει έναν αδελφό.
Έναν αδελφό που έχει δει μονάχα δυο φορές στη ζωή του και με τον οποίο πιθανόν δε θέλει να έχει σχέσεις διότι θα του χαλούσε το ίματζ!
Ο αδελφός του εξακολουθεί και ζεί σε μια καλύβα στη Κένυα με λιγότερο από ένα δολάριο την ημέρα.

Ο Μπάρακ Ομπάμα έχει μια θεία.Την έπιασαν "παράνομη" μετανάστρια οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ.
Ο γενίτσαρος αυτός αρνηθηκε οτι τη γνώριζε!


Τον άθλιο αυτό τύπο λοιπόν θέλουν να μας παρουσιάσουν οι εν ελλάδι αστέρες της μαλακίας σαν προφήτη που θα αλλάξει τα πάντα. Που είσαι σύντροφε MALCOM X λέμε εμείς!

Ο Μπάρακ Ομπάμα λοιπόν τη δεύτερη φορά που συναντήθηκε με τον ταλαίπωρο αδελφό του ξόδεψε μονάχα 5 λεπτά από τον χρόνο του ενώ ήταν σα ξένος οπώς εξομολογήθηκε ο ίδιος του ο αδελφός.

Ο γενίτσαρος όμως είχε άπλετο χρόνο έτσι ώστε να μιλήσει στο πανίσχυρο λόμπι των σιωνιστών AIPAC και να χύσει το δηλητήριο του:

«Σήμερα θα σας μιλήσω από καρδιάς ως πραγματικός φίλος του Ισραήλ. Γνωρίζω ότι εδώ στο AIPAC βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους, καλούς φίλους. Φίλους που μοιράζονται μαζί μου την ισχυρή δέσμευση ότι ο δεσμός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ισραήλ είναι άθραυστος σήμερα, αύριο, άθραυστος για πάντα....
Ως Πρόεδρος ποτέ δε θα συμβιβαστώ σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια του Ισραήλ...
Η υποστήριξη προς το Ισραήλ ξεπερνά τα πολιτικά κόμματα σ' αυτή τη χώρα.
Με εμένα στο Λευκό Οίκο θα υπάρχει αταλάντευτη δέσμευση για την ασφάλεια του Ισραήλ. Θα ξεκινήσω εξασφαλίζοντας την ποιοτική αναβάθμιση του ισραηλινού στρατού. Εγγυώμαι ότι το Ισραήλ θα μπορεί να αμυνθεί έναντι οιασδήποτε απειλής από τη Γάζα μέχρι την Τεχεράνη.
Ως Πρόεδρος θα διαθέσω 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε εξοπλιστικά για το Ισραήλ, επενδύσεις που δε γίνονται για καμιά άλλη χώρα. Η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει πρωτεύουσα του Ισραήλ, ασφαλής και αδιαίρετη. Δε θα υποχρεώσουμε ποτέ το Ισραήλ να συρθεί σε τραπέζι διαπραγματεύσεων ...».

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΟΤΕΛΕΤΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πες τα παλλικάρι μου.