Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Οι Μαίληδες του ΚΚΕ επιτίθονται στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά


Τον τελευταίο καιρό και με αφορμή τα δεκεμβριανά, την μεγάλη δηλαδή εξέγερση της νεολαίας λαμβάνουν χώρα κακοήθεις επιθέσεις του ΚΚΕ μέσω του ριζοσπάστη, όχι μόνον στο ΣΥΡΙΖΑ(για τον οποίο δε τρέφουμε καμιά εκτίμηση) αλλά και εναντίον της επαναστατικής αριστεράς.
Της αριστεράς εκτός κοινοβουλίου.

Τα κατάπτυστα δημοσιευματα του ριζοσπάστη που στράφηκαν εναντίον του ΕΕΚ μπορείται να τα βρείτε στο φύλλο του ριζοσπάστη 15/1/2009 ενώ την απάντηση του ΕΕΚ μέσω του Θεόδωρου Κουτσουμπού εδώ:
http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=6236&mode=thread&order=0&thold=0

Από τη πλευρά μας, θεωρώντας την αλλυλεγγύη μας προς τους συντρόφους του ΕΕΚ δεδομένη, δηλώνουμε τα εξής:

Η επίθεση του Περισσού δεν είναι στον τροτσκισμό, ή για να ακριβολογούμε δεν είναι μόνο προς αυτόν.

Η επίθεση του ΚΚΕ είναι απέναντι στην επαναστατική αριστερά στο σύνολό της, σημαντικό κομμάτι της οποίας είναι το ΕΕΚ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ.

Η διεφθαρμένη ηγεσία του ΚΚΕ επιτίθεται στην αριστερά εκείνη που είναι επικίνδυνη για το αστικό σύστημα, στην αριστερά που αμφισβητεί και που δεν έχει σοσιαλο-δημοκρατικοποιηθεί σαπίζοντας στο αστικό σύστημα, εκλεκτό κομμάτι του οποίου είναι το ρεφορμιστικό-οπορτουνιστικό ΚΚΕ.


Υπό αυτή την έννοια στο στόχαστρο του Περισσού έχουν μπεί όλοι οι αγωνιστές της επαναστατικής αριστεράς, της αριστεράς που πιστεύει ακόμα πως "η εξέγερση είναι τέχνη"(Λένιν) και πως "το όπλο της κριτικής δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει τη κριτική των όπλων"(Μάρξ).

Το ΚΚΕ αντί να συνδιάσει τις νόμιμες με τις παράνομες μορφές πάλης(Λένιν) εδώ και 50 χρόνια σαπίζει στον κοινοβουλευτισμό θυσιάζοντας το κίνημα κάθε φορά στο βωμό του μικρο-εκλογικού συμφέροντος.

Όταν όμως η εξέγερση γίνει επανάσταση, και οι εργάτες/αγρότες πάρουν στά χέρια τις τύχες τους, το "μαγαζάκι του Περισσού" θα σβήσει από την ιστορία.Και θα το διδασκόμαστε στα σχολεία σαν ένα από τα τόσα αμέτρητα "αντεπαναστατικά απολιθώματα" που γέννησε το εργατικό κίνημα τα τελευταία 200-300 χρόνια....

ΥΓ: Το ΚΚΕ ΞΕΘΑΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΟΤΣΚΥ - ΣΤΑΛΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: